Hirdetés

Richard Burns Rally infók!!

|

A BH-s srácok interjúvolásából kiderül egy, s más. Ha 100 Km/h-s tempóval fának csapódunk, igen rossz élményben lesz részünk. Három nehézségi fokozattal látják el a játékot, az autó-törés részlegén. Így ha a legnagyobbra állítjuk ezt be, és megtörténik velünk az iménti eset, akkor Isten óvja a pilótát! Igyekeznek annyira valósághűen tükrözni az igazságot a fejlesztés során, hogy rali vb-s pilótákat vontak be a fejlesztésbe, illetve azok csapatai is intenzíven segítettek a gárdának fontos, de nem szupertitkos adatokkal. Hotseat módban 4 játékosnak nyílik lehetősége a játékra egyszerre, ám online nem nyomulhatunk majd. Hozzáteszem, szerintem ez egyáltalán nem probléma... Lehet készülni a tuningoló mestereknek is, ugyanis modokat is lehet majd gyártani a Richard Burns Rallyhoz. Amikor pedig végigjátszottuk a bajnokságot, kapunk egy kétkerék-meghajtású kisautót, amiről többet nem árultak el a fejlesztők. A szakaszokon ott fognak kóborolni a madarak, kenguruk (!) és szarvasok (!) is, a szájukat tátó nézők pedig a kordon mögött ácsorognak majd. A slusszpoén pedig, hogy bármelyiket elüthetjük egy szerencsétlen kormánymozdulat, vagy véletlen folytán! De árulkodtak még sok fontos dologról, így aki töri az angolt, és kíváncsi, feltétlenül szemlélje meg a fentébb szereplő linket!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)