Hirdetés

Richard Garriott perli az NCsoftot

|

A Tabula Rasa bukása előtt egy kevéssel Richard Garriott elhagyta az NCsoft csapatát, de vajon önkéntesen?

Hirdetés

Richard Garriott nem mindennapi figura. Lord British zseniális játékfejlesztő, az űr vándora, és legújabban felperes. A Tabula Rasa című MMO ugyan nem lett túlzottan sikeres, ennek ellenére úgy tűnt, a kiadó és Garriot között nincsenek problémák.

Akkoriban hírt adtunk arról, hogy Richard Garriott elhagyja az NCsoftot, de a játékfejlesztést nem hagyja abba, csak egy ideig más irányokba mozdul. Azóta szinte semmit nem hallottunk róla, de most elég érdekes hírek keringenek a világhálón. Richard Garriott ugyanis beperelte előző munkaadóját, és 24 millió dolláros kártérítést követel, mert szerinte az NCsoft átverte őt.A részletekről egyelőre hallgat mindkét fél. Lehetséges, hogy nem is a Tabula Rasa bukása volt az NCsoft elhagyásának oka? Összeesküvés elmélet gyártók figyelem! Kommentben mindenki kifejtheti álláspontját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)