Hirdetés

Richard Garriott új álmokat kerget

|

A világűrt nemrég túristaként megjárt hírneves dizájner 7 év után otthagyta a dél-koreai NCsoftot és saját csapatát.

Hirdetés

Az Ultima sorozat és a Tabula Rasa atyja azon szerencsés kevesek közé tartozik, akik megvalósíthatták gyermekkori álmukat. 30 millió dollár fejében 12 napot tölthetett a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén, s az ott átélt élmények mély benyomást gyakoroltak rá. Visszatérte után nem sokkal lemondott az NCsoft tulajdonába vándorolt, majd NC Interactive-ra keresztelt Destination Games elnök-vezérigazgatói posztjáról, s nyílt levélben búcsúzott el kollegáitól és a hűséges játékosoktól. (Utóbbi csoportosulás nem tartozik a legnépesebbek közé, hiszen az NDP Group adatai szerint az Egyesült Államokban annak ellenére, hogy már csupán 1 dollárért vesztegetik, alig 61.000 példányt vásároltak a Tabula Rasa-ból 2008. szeptermber 30-ig.) Új célokat tűzött ki maga elé, s a jövőben erre kívánja fordítani idejét és erőforrásait. Konkrétumokat sajnos nem árult el, így akár az sem elképzelhetetlen, hogy visszavonul játékfejlesztéstől.

genbritish.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)