Hirdetés

A Rickroll jelenség egy emote formájában talált utat a Fortnite-ba

|

Az internetes trollkodás hajnalából származó mémmel most bárki feldobhat egy-egy meccset.

Hirdetés

Rick Astley "Never Gonna Give You Up" című számát azok is unalomig ismerhetik, akik nem éltek a nyolcvanas években, amikor az népszerűsége csúcsán volt. A dal azért nem tűnt el a tinislágerek süllyesztőjében megannyi hasonlóan bugyuta számmal együtt, mert a 2000-es években népszerű eszköz volt egy kis trollkodásra, ami Rickroll néven vonult be a kollektív emlékezetbe. Szemmel láthatóan az Epic Games is emlékszik azokra az időkre, amikor egy linket megnyitva egyáltalán nem volt biztos, hogy valami témába vágót találunk-e ott vagy a tinibálvány vörös üstökét.

Hirdetés

Persze cseppet sem szokatlan, hogy a Fortnite játékosai egy kicsit elszórakoznak a másik kontójára, de ezúttal a fejlesztők szúrtak oda egyet a felhasználóknak. Aki szétnézett a napokban a játék digitális boltjában, az felfigyelhetett egy új, epic kinézet promóciójára. Ha valaki felült a reklámnak, akkor az ikonra kattintva az új Rickroll emote oldalán találta magát, ami egy remek húzás volt az Epictől. Ráadásul a jelek szerint magával Rick Ashley-vel is sikerült megállapodásra jutni, mivel az eredeti dal szól a mozdulatsor alatt. 

Úgy tűnik, hogy a csak limitált ideig érhető el az emote, tehát érdemes sietni, ha szeretnétek behúzni a jellegzetes táncot. Ebben a cikkben korábban már összeszedtük nektek a legjobb Fortnite Easter eggeket, érdemes lehet azokat is megnézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)