Hirdetés

Riders of Rohan - Újabb The Lord of the Rings Online kiegészítő?

|

A Turbine Entertainment és a Codemasters szép sikereket elért MMORPG-je egy kiegészítőt már megért. Nem kizárt, hogy úton van a következő.

Hirdetés

Létezik World of Warcraft, és létezik minden más - gondolná az, akinek csak felületes ismeretei vannak a számítógépes és videojátékok világáról. Szerencsére a helyzet közelsem ennyire egysíkú. Számos alternatíva létezik - még akkor is, ha a játékosok többsége a Blizzard alkotását kultiválja -, amelyek teljesen más élményt nyújthatnak, mint az aktuális világelső.



A The Lord of the Rings Online erényeiről házi MMO-gurunk, Gyu akár órákat tudna regélni, s talán egyszer újra meg is teheti, hiszen szemfüles nethuszárok rábukkantak egy aprócska nyomra, ami akár egy következő expanzióhoz is elvezethet. Bizonyítéknak még kevés ugyan, arra viszont már elegendő, hogy ama bizonyos szellő megzörgesse a harasztot.



Próbáljátok csak ki: www.ridersofrohan.com, hova keveredtek, ha az alábbi linkre kattintotok. Nem merném kijelenteni, hogy egy teljes értékű kiegészítő van készülőben, mint a Mines of Moria, hiszen lehet, hogy csak egy egyszerű tartalmi frissítésről van szó, vagy még arról sem, de hátha mégis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)