Hirdetés

Rift - buktad a karaktered nevét, ha nem lépsz be

|

A Trion Worlds egyesíti a Rift szervereit, és az átállási folyamat részeként fel kívánja szabadítani a nem használt karakterek neveit.

Hirdetés

Nemrég vált ingyenesen játszhatóvá a Trion MMORPG-je, a Rift, de más változások is várhatóak annak érdekében, hogy a játék minél tovább életben maradhasson.

Az egyik ilyen változás, hogy egyesítik a szervereket. A Trion úgy döntött, az inaktív karakterek neveit törli, ha a játékosok október 23-ig nem jelentkeznek be velük. Nem elég a felhasználói fiókkal belépni, minden egyes inaktívnak jelölt karakterrel el kell tölteni néhány percet a játék világában, különben a neve felszabadul, és bármely újonnan érkező használhatja. Ha valaki nagy tiszteletet érdemelt ki magának a közösségben, de egy ideje nem játszik, vigyázzon, nehogy visszaélés áldozatává váljon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)