Hirdetés

RIFT - Endless Adventures - features trailer

|

A RIFT a tavalyi év egyik igazán kellemes meglepetése volt - egy igen jól elkészített mmorpg, amit meglehetősen sűrűn frissítenek.

Hirdetés

Nemrég zajlott egy ingyenes akció, amelyben 5 napig ki lehetett próbálni a RIFT 1.5-öt (ide jutottak egy év alatt durván). A játék a kezdeti sikerek után sem veszített nagy tömegeket, a lelkesedés is töretlen - azonban nagyon komoly ellenfél közeledik, így nem árt felkészülni.

Ebből a filmből a RIFT legfontosabb tulajdonságai és képességei is kiderülnek, számtalan, a játékból vett jelenet segítségével .Én mindössze csak egy dolgot nem értek és erre nem is találtam sehol megoldást - a film vége felé, úgy 2:10 körül a játék doboza mellett az látható, hogy "Play for Free". Ez vajon mit akar jelenteni? A játék legjobb tudomásom szerint havidíjas modellt követ és csak a trial ingyenes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)