Hirdetés

Rift Lite bejelentés + Carnivals of the Ascended patch adatok

|

Sokan és sokszor kérdezték, mikor lesz már ingyenes a Rift?

Hirdetés

Ugyanis jó játékról van szó - azonban ezek szerint nagyon sokan nem tekintik olyan jónak, hogy fizessenek érte mondjuk havidíjat.

A Rift - Planes of Telara egy érdekes hibrid megoldással kísérletezik, olyasmivel, mint amit a Warhammer Online is alkalmazott - az első 20 szint ugyanis időlimit nélkül ingyenesen játszhatóvá válik. A játékosok ingyen hozhatnak létre karaktereket, amely karaktereik a Telara ostromolt világának több zónájában (Terminus, Mathosia, Freemarch, Silverwood) és a két fővárosban is tevékenykedhetnek korlátozások nélkül.

A Rift - Planes of Telara Lite változata (Rift Lite lesz a hivatalos neve) az 1.7-es patch ("Carnivals of the Ascended") kapcsán kerül majd online. Ez a foltozás több életminőségbeli változtatást is tartalmazni fog:

PvP továbbfejlesztések - simább előrelépés és jobb jutalmak

Ascended esküvők - Telara stílusban fogadhatsz örök hűséget lelkitársadnak.

River of Souls Chronicle - ez egy kétfős undead kaland

Új Master módozatú Dungeon - Caduceus Rise

Expert Dungeon átdolgozás - több opció, jobb loot.

Jobb endgame felszerelés - jobbított endgame felszerelés a játékosoknak

Az 1.7-es patch és ezzel együtt a Rift Lite "hamarosan érkezik".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)