Hirdetés

Rift - Mage Class trailer

|

Újabb videó érkezett a Trion Worlds jóvoltából, melyben a Mage kaszt képességeit vehetjük szemügyre.

Hirdetés

Jófejek ezek a Trion Worlds-ös srácok, legfrissebb sajtóközleményük bevezetőjéből például megtudhattuk, hogy a pletykák szerint a híres hollywoodi színész, Nicolas Cage is játszik a Rifttel egy varázsló képében, akit Nicolas Mage névre keresztelt.

Elvonatkoztatva a fenti szösszenettől (aminek valóságtartalma igencsak vitatott), alább látható a Rift legfrissebb videója, ami a Mage kasztot hivatott prezentálni. Hármat láthatunk a számtalan Mage közül, egyikőjük ezek közül a Dominator, aki akár PvP-ben is képes ellenfele akaratát irányítani, de ott van az életadó Chloromancer, vagy a tűztől vissza nem riadó Pyromancer is. Aki ki szeretné próbálni a játékot, az hét napon keresztül ingyenesen játszhat vele, miután regisztrált ezen a linken.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)