Hirdetés

Rift: Starfall Prophecy - fizetős kiegészítőt kap az ingyenes MMO

|

Három évvel ezelőtt vált ingyenessé a Trion Worlds MMORPG-je, azóta pedig nem sok vizet zavart. Most egy új kiegészítővel készül, ami nem is adja olcsón magát.

Hirdetés

A Rift még 2011-ben jelent meg, és bár egyáltalán nem volt rossz játék, a kitörő siker elmaradt a versenytársak árnyékának köszönhetően. A Trion Worlds úgy döntött 2013-ban, hogy ingyenesen játszhatóvá teszik a programot, és bár nem hagyták magára, viszonylag lazább tartalmi frissítéseket kapott, mint azelőtt.

A Trion Worlds most úgy döntött, hogy visszahozza a játékot a köztudatba egy fizetős kiegészítővel, a Starfall Prophecyvel. A csomag megjelenését követően 4.0-ra vált a játék, és ezzel rengeteg tartalmat kap majd.

A Rift világa nagyot nő majd az 5 új bejárható területtel, amiken végig kell majd mennetek, ha el akarjátok érni az új maximális szintet, a 70-et. Ha ez megvolt jöhet a két új dungeon és az új raid próbálgatása.

Bekerül egy Looking for Raid rendszer a magányos kalandorok életének megkönnyítésére, és Personal Loot segít majd a tárgyak kiosztásában. Rengeteg apróságot rejt még a kiegészítő, melyeket felfedezhettek majd, ha lecsengetitek a 40 eurós árat. A DLC megvásárlásával egy 65-ös karakterboostot is kaptok.

A játék egyébként továbbra is ingyenesen játszható marad, így aki megveszi a kiegészítőt ugyan úgy havidíj mentesen élvezheti a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)