Hirdetés

Rift - Steamen is free-to-play lett

|

Steamen is teljesen ingyenesen elérhető a Trion Worlds MMO-ja.

Hirdetés

Scott Hartsman, a Trion Worlds ügyvezetője jelentette be, hogy a Rift immár a Steames felhasználók számára is ingyenesen elérhető, mind a 16 nagyszabású frissítéssel együtt. 

"A Steam mindig is kiváló partnere volt a Trionnak. Amikor a Rift útjára indult, a Steam odaadó közösségének játékosai rengeteget segítettek, hogy megvalósulhasson az általunk elképzelt dinamikus és érdekes világ. Örömmel jelentjük be, hogy a játék ingyenes változata mostantól a legnagyobb online PC játékos közösség számára is elérhető lesz" - mondta Hartsman.

A fizetős modelltől való búcsú mellett a Trion bejelentett három speciális változatot is, amelyek különböző csábító bónusztartalmakkal kívánják megkönnyíteni a Rift világába belecsöppenő játékosok életét. Ezek név szerint a Rift: Ascended Edition, Rift: Patron Edition és a Rift: Ultimate Hardcore Patron Edition, amelyek tartalmairól és árairól részletesebben itt, a fejlesztői blogon lehet olvasni.

Szerintetek az ingyenessé válás új erőt ad Riftnek?   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)