Hirdetés

RIGS Mechanized Combat League - nem jön több DLC

|

Bár a Guerrilla Cambridge bezárása után a nagy stúdió még támogatja a RIGS-et, a tervezett új tartalmakból már semmit nem fogunk látni.

Hirdetés

A RIGS Mechanized Combat League erős címnek tűnt a PlayStation VR játékok felhozatalában, azonban a Guerrilla Cambridge bezárása miatt (és lehet, hogy a gyenge eladások miatt, ezt még nem tudhatjuk) nincs, aki érdemben foglalkozzon vele.

A RIGS közösségi menedzsere, Jeroen Roding jelentette be, hogy a játék a fejlesztő cég bezárása ellenére továbbra is életben marad, és az amszterdami Guerilla Games fogja figyelemmel kísérni, illetve gardírozni a játékos közösséget.

Viszont a bezárás magával vonja azt is, hogy a fejlesztési munkákra ezentúl nem lesznek emberek, így se komolyabb tartalmi frissítéseket, se speciális eseményeket nem terveznek. Kár, ez jelenleg az egyik legjobb és legkiforrottabb VR-játék, úgyhogy rossz lenne végleg veszni látni. 

Decemberben egyébként jött hozzá egy nagyobb frissítés.

Csak remélni tudjuk, hogy újra jó kezekbe kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)