Hirdetés

Ring of Elysium - hamarosan startol az időjárási körülményekkel nehezített battle royale játék

|

A korábban Europa néven ismert játékban snowboardozhatunk is, de vigyázni kell a lavinákkal.

Hirdetés

Kínában a PlayerUnknown's Battlegroundst és világszerte a PUBG Mobile-t is a Tencent üzemelteti, de ez az óriáskiadónak nem volt elég, akart egy teljesen saját battle royale játékot is.

Hirdetés

Ez lett a Ring of Elysium, ami szeptember 19-étől lesz elérhető a Steamen világszerte. Különlegessége, hogy az alap pályája egy hóvihar sújtotta terület, melyen nem csak fegyverekkel, de egy jó időben megindított lavinával is tarolhatunk. A közlekedéshez használhatunk jégcsákányt, snowboardot és siklóernyőt, valamint természetesen különböző járműveket is. Nem elég a végéig túlélni, el kell jutni a mentőhelikopterig, ami akár négy győztest is el tud vinni. FPS és TPS módban egyaránt játszható.

Próbáljatok majd rá, ingyenes lesz. Az ázsiai változatban már van egy másik, nem havas pálya is, de ez jelen állás szerint nyugatra egyelőre nem jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)