Hirdetés

Rise of the Argonauts - A 300 zeneszerzője húzza a talpalávalót

|

A Liquid Entertainment és a Codemasters mitológiai szerepjátéka zenei fronton igazi hollywood-i nagymenővel erősít.

Hirdetés

A szakmailag kiváló, ám eladások tekintetében borzalmas bukásnak bizonyult Battle Realms, majd a közepes, ám sikeres War of the Ring, továbbá a jó, és mérsékelten sikeres Dragonshard illetve. a borzalmas, mégsem sikertelen Desperate Housewives után Ed del Castillo és társai egy valóban ígéretes, kifejezetten akciódús RPG fejlesztésébe kezdtek. Korábban már értekeztünk az istenek szerepéről, a harcrendszerről és a párbeszéd-rendszerről is, tehát ideje kitérni a muzsikára is.

Elégedett mozilátogatók a 300 premier előtti vetítésén

argonaut.jpg


Mint az kiderült, Hollywood egyik rutinos zeneszerzője, Tyler Bates (pl. Holtak hajnala, 300) vállalta a feladatot, hogy az adott pillanathoz illő, hol érzelmes, hol szomorú, hol dühödt, hol heroikus dallamokat komponál a Rise of the Argonauts-hoz.

Tyler Bates

tylerbates.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)