Hirdetés

Rise of the Argonauts aranylemezen!

|

Aranylemezre került az aranygyapjú legendáját szabadon értelmező akció-szerepjáték, s már a megjelenés ideje is ismert.

Hirdetés

A Liquid Entertainment egyszer már belekóstolt a szerepjátékokba, de az RTS/RPG hibrid Dragonshard csupán annyit jelentett, mintha lábujjukat dugták volna a hideg vízbe. A Rise of the Argonauts már egy szépen kivitelezett fejesnek tűnik, amiben Iaszón király és társai (Héraklész, Atalanta, Pán és Akhilleusz) négy isten (Árész, Hermész, Pallasz Athéné, Apolló) kegyét keresve kutatják át az Égei-tenger szigeteit az aranygyapjú után. Iaszón fel szeretné támasztani egy merényletnek áldozatul esett menyasszonyát. Az Argo fedélzetén tett utazás közben olyan híres mitológiai és történelmi személyekkel találkozhatunk, mint a Medúzát kivégző Perzeusz, a trójai falovat kiötlő Odüsszeusz, a háromszáz harcosa élén életét adó Leonidász és a minotauroszt legyőző Tézeusz.

argo.jpg


Néhány héttel ezelőtt még fennállt az esélye, hogy jövőre csúszik a Rise of the Argonauts megjelenése, ami részben be is következik. Zavaros? Mindjárt érthető lesz.
Észak-Amerikában ugyanis már december 16-án, míg Európában csak február 6-án zarándokolhatunk el kedvenc üzletünkbe, hogy beszerezzünk egy-egy példányt.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)