Hirdetés

Risen 2: The Dark Waters trailer

|

Nem állíthatnám,hogy a legvidámabb, legjátékosabb RPG-ről lenne szó a Risen 2 esetében.

Hirdetés

A Risen névtelen hőse visszatér - megfáradva, cinikusan, hitetlenül, egyik szeme letakarva...

Carlos, a Risen szereplője megkéri, segítsen mr, mert elsüllyedt egy hajó, hátha tud erről valamit. A túlélők között is egy régi ismerőst találunk: Pattyt. A lány apját, a híres kalózt Gregory-Emmanuel Steel Beardot keresi. végül csatlakozik a partihoz. 

A Risen 2 követi a Risennel elindított egyedi RPG utat, amelyben a hősnek se neve, se osztálya, se foglalkozása: szimplán egy hős, aki XP-t kap, ha tesz valamit - azonban a hőst lehet harcos illetve mágus módra is játszani. A játék maga félig nyílt világú: amint a PC betöltötte a memóriába egy adott sziget térképét, már szabadon lehet mászkálni rajta.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)