Hirdetés

Risen 3 - érkezik az új kalózkaland

|

Kiszivárgott véletlenül hivatalos forrásból, hogy készülőben van a Risen 3: Blazing Oceans.

Hirdetés

Úgy tűnik elég biztos, hogy számíthatunk a Risen RPG sorozat új részének érkezésére, hiszen a német Dluxe media multimédia cég felfedte a Facebook oldalukon, hogy szerződést kötöttek a Risen 3: Blazing Oceans hanganyagának elkészítésére. A Dluxe media azóta törölte a kiírást, de egy olvasónak sikerült megörökítenie az esetet.

 

Ez az első eset, hogy a Risen 2: Dark Waters óta új részről hallhatunk, reméljük jobb lesz, mint amilyen a második rész volt. Több kérdést is felvet viszont, hogy a Risen 3: Blazing Oceans-t milyen platformokra szánják kiadni. A PC-s megjelenésre szinte biztosan számíthatunk, de vajon a Piranha Bytes fejlesztőcég elkészít-e PS3 vagy Xbox 360 verziókat is, vagy csak új generációs konzolokra érkezik? Erről majd többet megtudunk az elkövetkezendő hónapokban, várjuk mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)