Hirdetés

Érkezik a M.A.G első DLC-je - ingyen

|

A Zipper Interactive háborús MMO-ja, a MAG március 25-én megkapja első pakkját, ami - meglepően korrekt módon - ingyenes lesz.

Hirdetés

A Zipper Interactive bejelentette PS3 exkluzív háborús MMO játéka, a MAG első letölthető csomagjának érkezését, melyet március 25-től tölthetünk le, méghozzá teljesen ingyen. Üde színfolt ez a tisztességes ajánlat. Ahhoz képest, hogy ingyen van, nem is éppen vékonyka.

A "Trooper Gear Pack" névre hallgató DLC legérdekesebb eleme (a Zipper szerint) a Flashbang Grenade villanógránát, ami kiválóan alkalmas az ellenség megzavarására, eltérítésére. Ezen kívül a Raven APEX 100SE, a SVER RTK-74 Vla és a Valor's Mk 46 Mod 1 típusú, könnyű gépfegyverrel (LMG) gazdagodunk. Trooper Dark és Trooper Light néven két új egyenruhát is kapunk, amiket városi harcokhoz terveztek, és persze arra is jó, hogy kicsit egyedibbé tegyük a karaktert.

A Zipper azt ígéri, hogy az elkövetkező hónapokban rengeteg pakkot fogunk kapni, de tartalmuk még "szigorúan titkos". A fejlesztők annyira örülnek a saját jófejségüknek, hogy mindjárt meg is akarják ünnepelni az első DLC-t egy bizonyos "Double XP" promócióval. Ennek keretében, ha március 25-én, magyar idő szerint reggel 9-től belépünk egy multis csatába, akkor minden játék után megduplázzák a megszerzett tapasztalati pontjainkat - ami a ranglétra és a jobb felszerelés szempontjából nem elhanyagolható. Az ünneplés március 28-án ér véget. Aki teheti, örüljön együtt a Zipperrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)