Hirdetés

Rob Pardo: Ne bántsátok Jay Wilsont!

|

A Diablo III fejlesztésének egykori igazgatója nem örvend nagy népszerűségnek a játékosok körében, távozását igen kevesen siratták meg.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a Diablo III megjelenése, de ezt talán már mondanunk sem kell.

Az egyszerű játékosok természetükből adódóan egyből bűnbakot kerestek, és ezt Jay Wilson személyében találták meg. Rob Pardo, a Blizzard CCO-ja felszólította a játékosokat, hogy fejezzék be végre, és ne okolják Wilsont a játék hibáiért. A 191 oldalas fórumtopic, melyben bejelentette távozását, tele van gyűlölködő üzenetekkel.

"Ez a thread nagyon elszomorít" - nyilatkozta Pardo 106 oldalnyi beszélgetést követően.

"Tudom, hogy a Battle.net fórumai tiszteletet érdemeltek ki a durva igazságszolgáltatás miatt, de nem hiszem, hogy az igazság olyan módon tálalandó, ahogy az emberek Jay Diablo III-tól való távozásáról beszélnek."

Annak ellenére, hogy Pardo büszke a csapata törekvéseire, tisztában van vele, hogy a Blizzardnak hosszú utat kell megtennie a játékosok kielégítéséhez.

"Élveztem a játékot és rengeteg, rengeteg éjszakán át játszottam a barátaimmal és a családommal. Ennek ellenére nem fogom ezt mentségnek használni. A Diablo közössége egy sokkal jobb játékot érdemel a Blizzardtól, és mi elszántan dolgozunk a fejlesztésén."

Pardo azzal igyekezett megnyugtatni a zúgolódókat, hogy egy tehetséges csapat dolgozik a Diablo III jobbá tételén, akiknek eszükbe se jut megállni, amíg a játék a franchise legjobb darabja nem lesz. Azt is kijelentette, hogy Wilson az egyik legjobb dizájner, aki kiemelkedő érzékeinek köszönhetően sokat adott hozzá a fejlesztéshez, és élvezettel dolgozott vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)