Hirdetés

Robbants magadnak zenét

|

Egyedi élményt kínál a Splode című flashjáték, ugyanis a megfelelő időben történő kattintással olyan láncreakciót indíthatunk el, amivel zenét kreálhatunk.

Hirdetés

Valódi gyöngyszemet tisztelhetünk a Splode képében, amelyben kreatív módon úgy haladhatunk előre a következő pályára, ha a buborékszerű, zenei ütemeket tartalmazó lényekre a megfelelő pillanatban kattintunk.

Ekkor felrobban a kiválasztott lény, majd egyfajta láncreakciót elindítva a társai megsemmisítésével megteremtenek egy rövidebb zenét. Értelemszerűen minél több felrobbantani való található az adott szinten, annál hosszabb dalt hozhatunk össze, viszont arra is figyelnünk kell, hogy mindig van egy minimum, amit teljesítenünk kell. Különlegessége miatt a Splode-nak ott a helye a Játéközönön, érdemes kipróbálni:

Splode játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató játékokat, ne habozz és oszd meg a Játéközönön, mi is kíváncsiak vagyunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)