Hirdetés

Robin, mint játszható karakter a Batman: Arkham City-ben?

|

Erre enged következtetni a Best Buy előrendelői ajánlata.

Hirdetés

Azt már tudtuk, hogy a Batman: Arkham City-ben irányíthatjuk majd a Macskanőt is, az egész játék 10 százalékában, a kampány mód keretein belül. Most viszont megérkezett Robin!

Robinról megoszlanak a vélemények, a Sötét Lovag nemi identitászavarban szenvedő fiatal segítőjének tartják, de azért rendes srác ő - talán így gondolkodtak a fejlesztők is. A Best Buy oldalán eddig is elő lehetett jegyezni a játékot, most viszont megjelent egy új ajánlat: előrendelés esetén exkluzív Robin karaktert kapnak a vásárlók, akivel két challenge mapon is lekezelhetjük a rosszarcú arkhami gazfickókat. Olyasmi lesz ez, mint az első rész esetében a Joker challenge maps volt, amit ingyenesen kaptak meg a PlayStation 3 tulajok. Robin viszont mindhárom platformra érkezik, a Best Buy leírásából pedig úgy tűnik, nem a kampány módban "kell" vele lennünk. Persze ez sincs kizárva... Hivatalos megerősítés még nem érkezett a kiadótól, úgyhogy addig is kezeljük pletykaként Robin felbukkanását.

A Batman: Arkham City október 21-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)