Hirdetés

Robot Unicorn Attack Forever - eszement folytatást kapott a legendás játék

|

A sorozat első részére még csak megközelítőleg sem voltunk lélekben felkészülve, a folytatása pedig csak magasabbra teszi a lécet az elődeinél.

Hirdetés

Az Adult Swim egyébként is híres az agyament dolgairól (mint pl. a Rick and Morty), de amikor megjelent a Robot Unicorn Attack, a játék gyakorlatilag azonnal mémstátuszba került. Az Erasure slágerére épülő első részt követően voltak folytatások, de a harmadik részig kellett várnunk arra, hogy igazán kiforrjon a formula.

Amikor először elindítjuk a játékot, akkor valószínűleg nem fogunk észrevenni szinte semmi különbséget az eredeti játék és a folytatás között. De amikor befejezzük az első szivárványos futamunkat, hirtelen az arcunkba csap a nextgen élmény: bázisépítés, upgrade-ek, szintlépés és még gyűjtögetés is adja a körítést az egyébként továbbra is faék egyszerű játékmenethez.

Több unikornist is összegyűjthetünk, amelyek eltérő bónuszokat fognak adni, illetve akár forge-olhatunk is újakat (nagy szavak ezek egy lovacskás játékban) egy játékbeli valuta segítségével. Ezt a pénznemet valódi pénzért is meg lehet venni, szóval van egy kis mikrotranzakció is a játékban, de közel sem annyira zavaró, mint a teljes egészében erre kihegyezett játékokban.

A Robot Unicorn Attack Forever ingyenesen letölthető Android és iOS eszközökre is. Nektek hogy tetszik? Kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)