Hirdetés

Robotos téglapakolgatás

|

Legjobbakat! Szokásos napi játékajánlónkban ezúttal pörgős akció és ravasz ügyességi van terítéken.

Hirdetés

Az "Artificial Lifeform Intended for Assassination and Sabotage", közismertebb nevén az A.L.I.A.S. egy mindenre elszán, programozott gyilkológép, és összetehetjük a kezünk, hogy velünk van. Pontosabban mi vagyunk ő vele. Igazából nem tudtam kideríteni, hogy miért is akarja kipucolni az egész kócerájt (talán a teremtőire haragos), ezért csak hagytam maga rábeszélni a dologra, ami ez első másodpercek után meghozta a farkasétvágyamat. "Csak menni és lőni" -szól az instrukció, de egy-két mesterfogást azért jó ha ismerünk. Szinte minden szétlőhető, és szinte minden szétlőtt valami után esik élet, vagy gránát, vagy akármi más érdekesség. Igaz, ezek nélkül is állandóan a tűzgombon lesz az ujjunk, a folyamatosan felbukkanó ellenségek miatt. Mozgás a WASD célzás pedig egérrel. Egy nagyon jól eltalált játék ez az A.L.I.A.S. 3.!

 

alias3_1.jpg

 
* * *

Épp fel akartam tölteni a Bloxorz játékot a Játéközön.hu-ra, amikor a kereső tudatta velem, hogy rszili barátunk fürgébb volt. Sebaj, az élet megy tovább. S bár második helyemen elszontyolodva kissé, de azért örömmel ajánlom szíves figyelmetekbe eme kiváló, agymozgató időtöltést. A négyzetekre felosztott, szakadékokkal, kapcsolókkal és egyéb szemtelen húzásokkal nehezített pályákon az a nemes feladat hárul szürkeállományunkra, hogy megtervezze és kivitelezze téglatestünk célbajutását. Ez rendszerint egyetlen üres négyzet, ahová állítva kell érkeznünk. Másképp ugye nem fér bele. A játék lényege mégis a téglatestünk mozgatása. Őt lehet csak a téglalap oldalain, vagy a négyzeten felváltva forgatni, ez helyzettől függő. Bonyolultnak hangzik? Csekkold meg, és rájössz, hogy egyáltalán nem az. ...az elején.
 
bloxors.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)