Hirdetés

Roccat egérpad játékosoknak

|

Hamarosan kapható a már sokat emlegetett Roccat márka első terméke a Sense névre keresztelt főként játékosok keze alá szánt egérpad!

Hirdetés

A gyártó ki tudja miért, az egérpad szállítását vette előre, és csak ezután fog megérkezni az igen megnyerő Valo billentyűzet és a „halálosztó" Kone egér. Ez utóbbiak nem csak technikailag, hanem kinézetileg is versenybe lesznek az élenjáró gyártók hasonló termékeivel. De térjünk is rá a Sense-re hiszen mégiscsak ez a termék érkezik körülbelül 2 hét múlva.

 

roccat.jpg

 

A „futó" felület mikrokristályos borítást kapott,a mi a megfelelő siklást és a jobb érzékelést segíti. A Sense gumis telppal rendelkezik, ami csúszásmentes használatot biztosít. Az alapterület 40*28 cm, amin szerintem kényelmesen el lehet férni. A Roccat termékeiről itt olvashattok bővebben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)