Hirdetés

Roccat Kone és Razer Salmosa!

|

Megérkezett hát a várva várt Roccat Kone és a Razer Salmosa. Mindkét csúcsrágcsáló a mai naptól rendelhető!

Hirdetés

Mai nap érkezett meg ez a két, főként játékosoknak szánt egér. A Razer Salmosa a cég belépő színtű gaming egere, mely ennek ellenére ne szenvedett el túlságosan merész technikai nyírbálást. Ergonómiailag a Salmosa is a Razer megszokott vonalát követi.

salmosa2.jpg


A Roccat Kone a friss versenyzőként érkezett cég első egere. Technikailag, ergonómiailag és kinézetre is kimagasló darab. Csak, hogy néhány dolgot megemlítsek: TCU - Követés szabályzó egység, PRO-AIM GAMING szenzor, testreszabható világítási rendszer, 3200dpi felbontású lézer. Ezek mindegyike komoly háttérrel rendelkező technikai megoldás, így mindenképpen érdemes elolvasni tesztünket ezen a linken! A cikk elején egy videó is megtekinthető, amin a világítási rendszer működését próbáltuk demonstrálni. Az eredeti hírt itt olvashatjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)