Hirdetés

Rock Band 2 - Elfáradt a banda?

|

A Rock Band igazi sikerjáték lett, így aztán senki nem lepődött meg, hogy érkezik a folytatás.

Hirdetés

Az eladások is jól alakultak a Rock Band 2 esetében, hiszen kétmillió feletti számról beszélünk. Ennek ellenére a Harmonix a régi KFT dilemmával birkózik jelenleg, vagyis biztosan minden fejes azt dúdolgatja, hogy "az a baj, hogy a bandát unják, pedig újszerű". Nos a Viacom nem elégedett az eladott példányszámmal, de egyelőre nem történt bejelentés, miszerint lapátra teszik a fél stúdiót, pedig ez manapság nagyon divatos sajnos. A Harmonix idén nem is tervez új Rock Band játékot, de a DLC-k folyamatosan ömlenek majd a tervek szerint, szóval a zenélés zökkenőmentesen folytatódhat még sokáig. Jövőre persze már számíthatunk új Rock Bandre is, de ha abban nem lesz tekerőlant, esetleg skótduda, akkor én a fejlesztők helyében nem lepődnék meg túlzottan, ha nem nyerne az alkotás "az év innovációja" díjat. Aki esetleg már nagyon unja a jelenleg kapható két Rock Band címet, annak örömhír, hogy még az idén érkezik a The Beatles, a Harmonix jóvoltából.

 

rockband2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)