Hirdetés

Rock Band 3 - Foo Fighters, Run-DMC és Lordi a legújabb frissítésben

|

A Rock Band készítői nagy Foo Fighters rajongók, elég megnézni az eddigi DLC-ket és játékokat.

Hirdetés

A jövő héten megjelenő legújabb Rock Band 3 DLC-ben négy új Foo Fighters szám mellett egy Run-DMC, egy Lordi, és két régebbi Foo Fighters szám Pro módja is helyet kapott.

Mostanában jelent meg a Foo Fighters vadonat új, Wasting Light című albuma, mely a kritikusok szerint igen jóra sikeredett. Erről az albumról érkezik majd május 19-én a "Rope", valamint a "Walk", előbbi Pro mód támogatással ellátva. Két régebbi sláger is helyet kap a csomagban, ezek pedig a "Long Road to Ruin", illetve a Stacked Actors. Két korábbi szám, név szerint a "Monkey Wrench" és a "The Pretender" játszható lesz Pro módban is. A Run-DMC a "King of Rock", míg a Lordi a "Hard Rock Hallelujah" című számával igyekszik belopni magát a ritmusjátékok rajongóinak szívébe. A számok Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyenként 1.99 dollárba, míg Wii-n 2 dollárba kerülnek,

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)