Hirdetés

Rock Band 3 - Importálható zenék Rock Band 2-ből

|

Kis költséggel ugyan, de átvihetjük majd kedvenc számainkat a Rock Band 2

Hirdetés

John Drake a Harmonix embere egy nagyszerű hagyományról rántotta le a leplet még a PAX-on. Ahogy a Rock Band első részéből exportálhattuk kedvenc számainkat a Rock Band 2-be, úgy a Rock Band 2-ből is átvihetjük zenéinket a Rock Band 3-ba. Természetesen némi anyagi hozzájárulás fejében.

Ezt konzoltól függetlenül, tehát Xbox 360-on, PS3-on és Wii-n is megtehetjük majd. Megtudtuk továbbá, hogy a hagyományos DLC-k a hagyományos áron kerülnek forgalomba (2 dollár/dal) a Rock Band 3 Pro módjához készült tartalmak pedig valamivel drágábbak lesznek, mert „sok munkája volt vele a Harmonix-nak." Megjelenés október végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)