Hirdetés

Rock Band 3 – Jövőre várható a folytatás

|

Idén már biztosan Rock Band 3 nélkül maradunk, a tavaly felmerült híreket Alex Rigopolous Harmonix elnök erősítette meg.

Hirdetés

Alex Rigopolous megerősítette a korábban felmerült szóbeszédeket, miszerint felforgatják a Rock Band előre betervezett megjelenési menetrendjét, ennek fényében idén biztos nem örülhetünk a zenés játék folytatásának. A Consumer Electronics Show rendezvényén felszólaló Rigopolous elmondta, azért változtattak ütemtervükön, mivel az évenkénti Rock Band megjelenésekkel saját kezüket, magyarán szólva fejlesztőik kezét keményen megkötik. Hosszú távban gondolkodnak, így legközelebb valamikor 2010-ben szervezhetünk hangulatos Rock Band 3 partikat. A Harmonix jelenleg keményen munkálkodik az októberben bejelentett Beatles játékon, ha azzal elkészültek, következhetnek a feldolgozásra várakozó Led Zeppelin alapanyagok.

rockband2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)