Hirdetés

Rock Band 3 - Rage Against the Machine számok a kínálatban

|

Jövő héten a los angeles-i zenekar három dala kerül fel a Rock Band Network jelentős méretű katalógusába.

Hirdetés

A Rage Against the Machine zenekart gondolom senkinek nem kell bemutatni, egyedi stílusukkal és tartalmas szövegeikkel a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb bandájává váltak.

Május kilencedikétől a RATM három slágerét is megvásárolhatjuk a Rock Band 3 zeneboltjából, ezek pedig a Bombtrack, a Sleep Now in the Fire és természetesen az egyik legnépszerűbb dal, a Killing in the Name. A Bombtrack támogatja a Pro hangszerek használatát is, ez természetesen különdíjas extra. A csomag egyben 5.49 dollárba kerül, egyenként pedig 1.99 dollárért (Xbox 360-on 160 MSPontért) vásárolhatjuk meg a számokat, ahogy ez mindig is volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)