Hirdetés

Rock Band - A Harmonix tagad

|

A Rock Bandhez tartozó dobfelszerelést gyártó Harmonix szerint, csacskaság az egész ügy.

Hirdetés

Mint arról beszámoltunk nem is olyan régen, a Rock Band szép kis kalamajkába keveredett. Vagyis nem is igazán a játékkal, hanem a hozzá tartozó hardverrel van gond. A Kansas állambeli Monte Morgan úr szerint ugyanis a Harmonix és társai - merthogy beperelt ő mindenkit - tudták, hogy a leszállított dobfelszerelés gyárilag hibás. Ezért hosszabbították meg a garanciát, érdekes módon, pont a Rock Band 2 megjelenéséig - Morgan úr szerint legalábbis. A Harmonix reagált a történtekre, és nem meglepő módon nem ért egyet a felperessel. Véleményük szerint, ők éppen hogy hősiesen jártak el, amikor kiterjesztették a jótállási időt, hiszen így a meghibásodott alkatrészeket bárki kicseréltethette, jóval a megszokott garanciális időn kívül is. Szerintük amúgy, aki rendeltetésszerűen használta a készüléket, semmiféle gondja nem akadt azzal. A cég szóvivője alaptalannak minősítette a keresetet, és nem kívánt mást hozzáfűzni a dologhoz. Igen nehéz helyzetben lesz a bíróság, és az ügyvédek is az tuti, hiszen bár a bizonyítás lehetetlennek tűnik, ne feledjük, hogy Amerikáról van szó. Az ítélet pedig igen érdekes eredményeket hozhat, amennyiben elmarasztalná az alpereseket - azaz a kiadót és a gyártót. Annyit azért el kell mondani, hogy a szóban forgó dobszerkó nagyon könnyen tönkrement minden megkérdezett szerint - még rendeltetésszerű használat mellett is. Ettől függetlenül a per valószínűleg nem hoz kedvező eredményt Morgan úr számára.

rockband.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)