Hirdetés

Rock Band - csajok mellékelve

|

Rock Band: gitárok, dob, mikrofon. Gondolkodtatok már azon, mi hiányzik? Hát a nők. Legalábbis egyesek így gondolják.

Hirdetés

Az eBay-en ugyanis lehet licitálni a játék PS3-as kiadására, melyhez hölgyeket is mellékelnek az árverést kiírók. Zoei és Chloe kiszállítják a játékot Karácsonyra, kérésünkre akár ki is csomagolják, fényképezkedhetünk velük, majd távoznak. A licit most 365 dolláron áll, amit összevetve a játék 169 dolláros árával teljesen tanácstalanul állok az egész abszurd helyzet előtt. Ha valaki a játékkal akar játszani, akkor miért kell neki 200 dollárért két (nem is annyira szép) lány? Ha pedig ennyire szüksége van női társaságra, akkor 200 dollárért... hát... máshol ennyiért "extrák" járnak. Azért ha valakit érdekel, erre csodálja meg az aukciót.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)