Hirdetés

Rock Band - Flute Hero Edition.

|

Egy másik hírben ma is fellángolt a vita, hogy akkor ritmusjáték legyen vagy igazi zene...

Hirdetés

Egy amerikai leányzó megoldotta a problémát, ugyanis véletlenül rájött arra, amit elvileg már tudtunk - a Rock Band hangfelismerő motorja nem a dalszöveget, hanem a hangmagasságot ismeri fel, így becsapható.

S mivel a leányzónak túl sok hangja nem volt, viszont elviselhetően fuvolázott, így elővette kedvenc hangszerét és kipróbálta, vajon milyen eredményt érhet el vele a Rock Band mikrofonja előtt. S lett nagy meglepetés, ugyanis az engine-t abszolút nem érdekelte, hogy nem énekhangot hall, felismerte a hangmagasságot és minden ment a maga útján. Az Avenged Sevenfold - Afterlife című dalán demonstrálja az ifjú hölgy a dolgot, ezzel megoldva az ősi kérdést - zene is és játék is. Voilá! Ja, mielőtt elfelejtem - más hangszerrel is lehet próbálkozni - a trükk működik.

Azért Expert módban az a 98 százalék ott van a szeren. Gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)