Hirdetés

Rock Band-REO Speedwagon/Styx Tour 09 Pack bejelentés

|

Azt hiszem eldőlt - mégiscsak Rock Bandet fogok venni... ezt a két bandát ugyanis nem hagynám ki semmi pénzért

Hirdetés

A Rock Band (amely köztudomásúlag a Guitar Hero sorozat nagy versenytársa) rengeteg letölthető tartalommal ostromolja rajongóit. Őszinte leszek: eddig mindkét rendszerben voltak olyan dalok, amik tetszettek, de számomra minden egyes kiadásba becsúsztak olyanok, amikért egy fillért nem adtam volna - talán ez tartott vissza attól, hogy akár Rock Bandet, akár Guitar Herot vásároljak. Most azonban MINDEN megváltozott!

Bejelentették ugyanis, hogy a jövő héten egy új, 10 dalos DLC jelenik meg a Rock Bandhez, amely a “REO Speedwagon / Styx Tour ’09 Pack” nevet viseli. A két zenekart egyszerűen imádom, igazi idolok számomra (s a dallamos rockzenét ismerők/kedvelők számára is), így nagy örömmel fogadtam a hírt. 

A két zseniális banda már a múltban is turnézott együtt, most is erre készülnek, és készítettek egy közös dalt is, amely a DLC-ben benne lesz “Can’t Stop Rockin’" címmel - ez lesz a közös turné neve is - magyarra fordítva kb. annyit jelent, hogy "Nem tudom abbahagyni a rockot".

Ugyanezzel a csomaggal együtt érkezik a Hautewerk nevű progresszív rockcsapat 3 dala is (VÉGRE! Valaki felfedezte a progresszív rockot is!)

Szóval a dalok listája:

Styx “Blue Collar Man (Long Nights)”
Styx “Renegade”
Styx “Too Much Time on My Hands”
REO Speedwagon “Ridin’ the Storm Out”
REO Speedwagon “Roll With the Changes”
REO Speedwagon “Take It on the Run”
Styx/REO Speedwagon “Can’t Stop Rockin’”
Hautewerk “Stop Start Again”
Hautewerk “Alone in My Head”
Hautewerk “I Know Where You Came From”

Azoknak, akik szeretik ezeket a bandákat (illetve azoknak, akik sosem hallották és el akarják képzelni miről van szó) következzék akkor most egy-egy Styx és REO Speedwagon dal, amely a DLC-ben is szerepel majd:

Styx - Blue Collar Man

REO Speedwagon - Take it on the Run

Akkor ezek után most már jöhetnek sorban a Kansas, Genesis, Rush, Journey, Emerson Lake and Palmer, Uriah Heep és hasonló DLC-k Rock Bandhez... Ez persze csak az én kívánságlistám!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)