Hirdetés

Végre Európába is jön a Rock Band Rivals

|

Egy kicsit lassan megy a Rock Band játékok terjesztése, de egy hónappal az észak-amerikai megjelenés után hozzánk is megérkezik a sorozat legfrissebb része.

Hirdetés

Tavaly jelent meg a Rock Band 4, és többé-kevésbé azt hozta, amit a rajongók szerettek volna. Néhány funkció ugyan kimaradt, de ezeket az elmúlt év során pótolták, és a játék platformmá nőtte ki magát. 

November 30-án jön Európába az első kiegészítő, a Rock Band Rivals, mely két új játékmódot, koncerthelyszíneket, öltözékeket és tárgyakat hoz.

Az egyik mód a Rivals, melyben tíz más játékossal együtt alapíthatunk csapatot, és más bandákkal szállhatunk szembe különböző kihívások során. A csapatokat a játék hat szintre osztja, és midnen kihívás végén a legjobbak eggyel feljebb kerülnek, a kevésbé jók pedig lejjebb.

A másik a Rockudrama, ami lényegében egy rólunk, játékosokról szóló dokumentumfilm. Zenélünk, a szünetekben pedig csinos és szimpatikus emberek mesélik el, zenekarunk hogyan jutott a csúcsra. 

Azt, hogy konkrétan Magyarországra is jön-e, még nem tudjuk biztosan, így az áráról sincs információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)