Hirdetés

Rock Band - Túl a 3 millión

|

A Harmonix legénysége pezsgőbontás közepette jelentette, hogy "zene-szimulátoruk", a Rock Band átlépte a bűvös hárommilliót.

Hirdetés

A Viacom kezében lévő MTV Games és a Harmonix ma délelőtt bejelentette, hogy a kizárólag tengerentúlon kapható Rock Band kitűnő eladásokkal bír. A Guitar Hero vetélytársa jelenleg PS2-re, X360-ra és PS3-ra kapható és az észak-amerikai exkluzivitás ellenére kitűnően teljesít, ugyanis a befutott adatok szerint a novemberi debütálás óta több mint 3 millió doboz talált gazdára. Hasonlóan jól teljesítenek a letölthető dalok is, ugyanis a LIVE-on és PSN-en keresztül mintegy 10 millió nótát szipkáztak eddig le a rajongók.

Rock Band - 3. kp Rock Band - 4. kp

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)