Hirdetés

Rocket League - már 38 millióan próbálták az autós focit

|

2017 végéhez közeledve a Psyonix is sorra vette, mik voltak a legfontosabb mérföldkövek idén a Rocket League számára, ahogy a jövő esztendőre vonatkozó terveikről is meséltek egy kicsit.

Hirdetés

Mozgalmas éve volt a Psyonix csapatának, így 2017 végére egy kis évértékelő, visszatekintő blogposztot is összeállítottak, amiben sorra vették a Rocket League idei mérföldköveit. Illetve egy kicsit meséltek a 2018-as évben várható újdonságokról is.

Hirdetés

Ami a statisztikai adatokat illeti, külön az idei évre vonatkozó számokkal nem szolgáltak, de az elárulták, hogy

a 2015-ös megjelenés óta már összesen 38 millióan próbálták ki a játékot és kétmilliárd mérkőzés zajlott le.

A Rocket League sok új játékost is megcélzott idén a Nintendo Switch-változat kiadásával és a Kínában elrajtolt free-to-play verzióval. Végül kiemelték, hogy sok új bajnokságban folyt a kompetitív Rocket League és minden korábbinál népszerűbb volt az e-sport bajnokságuk az RLCS is.

Ami a 2018-as évet illeti, két, 2017-ben is sok javítás tárgyát képező próblémán is szeretnének tovább javítani, a szerverek mellett (amin új kiszolgálók indításával is javítanak majd) az Xbox One-os kliens teljesítményét is növelni szeretnék. Ami pedig a Rocket League új feature-eit érinti, továbbra is dolgoznak a versenyszervező funkción, átdolgozzák a fejlődési rendszert, hogy megint legyen értelme XP-t gyűjteni, illetve új achievementeket is beépítenek majd.

Végül kiemelték, hogy a cross-platform partirendszer alapját jelentő PsyNet-fejlesztésekkel még 2018 folyamán elkészülnek majd, így nem csak custom meccsekben csaphatunk majd össze más platformok játékosaival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)