Hirdetés

Rocket League - ezek az újdonságok jönnek a nyáron

|

Születésnapi ünneplés, új szintezési rendszer, és egy a Fortnite-nál látotthoz hasonló bérlet is várható.

Hirdetés

Még mindig vígan él és üzemel a Rocket League, a Psyonix pedig a következő hónapokban is pakolja bele a tartalmakat.

Hirdetés

Május végén egy új arénát, új zenét kapunk, valamint lezárul a hetedik és elindul a nyolcadik szezon. Júniusban egy nyári témájú eseményre számíthatunk, lezajlik az RLCS Season 5 World Championship, amit élőben követhetünk, és licencelt DLC is érkezik. 

Júliusban újra születésnapot ünneplünk, az esemény során számos jópofa cuccot be lehet húzni. Július-augusztus folyamán több, a játékminőséget javító újítás is bekerül. Az egyik, hogy a Battle.nethez hasonlóan néznek majd ki a játékosnevek, így mindenki kap egy számot is a neve mellé, hogy könnyebb legyen megtalálni egymást és összehozni a cross-platform játékot.

A másik, hogy eltörlik a 75-ös szintkorlátot, és máshogy működik majd a szintezés. Fix mennyiségű XP kell majd az előrehaladáshoz. Mikor ez a rendszer élesedik, mindenki a játékidejének megfelelően kap egy szintet. Minden ugrásnál jár egy Uncommon, Rare, Very Rare vagy Import cucc. Ezzel együtt XP már csak online játékkal gyűjthető, és attól függően is, mennyi időt töltöttünk meccsekben. Mindezek mellett bónusz jár a barátokkal együtt játszásért, a Casual lobbykban maradásért, és büntetés a meccselhagyásért.

Fontos újdonság még a Rocket Pass. Ebben több szint lesz, és minél előrébb lépünk, annál jobb tartalmakat húzhatunk be. Néhány dolgot ingyen, másokat pénzért szerezhetünk meg belőle. A részletek még alakulhatnak.

Játszotok még a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)