Hirdetés

Rocket League - már a víz alatt is kergethetjük a lasztit

|

A mai napon válik elérhetővé a Rocket League legújabb kiegészítője, az Aquadome. Az ingyenes DLC-csomag nem hoz megváltást, de sok aprósággal feldobja a játékot.

Hirdetés

A Psyonix még szeptember végén jelentette be a Rocket League soron következő ingyenes DLC-jét, az Aquadome-ot. Nem is kellett sokáig várni, a legújabb bővítmény a mai napon érkezik meg.

Az Aquadome legfontosabb kiegészítő tartalma természetesen az új pálya, ami egy Bioshock-hangulatú víz alatti ovális aréna. Emellett két új járművet lehet kipróbálni, a Tritont és a Proteust - ezek darabjáért nagyjából 2 eurót kell fizetni.

Az ingyenes DLC részekét átdolgozták a Hotshot és a Road Hog autókat, valamint egy rakás új tárgyat tettek elérhetővé. A gyűjtögető kedvű versenyzők biztosan nem fognak unatkozni, mert ezek mellett új Achievementek és Trophie-k is bekerültek a játékba.

Le a kalappal a Psyonix előtt, rengeteg ingyenes tartalommal dobják fel a Rocket League-et, nem csoda, hogy ennyi lelkes rajongója van a játéknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)