Hirdetés

Rocket League - nem váltja fel egy folytatás

|

A Psyonixnak a második autós-focis játék hozta meg a sikert, de a Rocket League készítői nem tervezik hátrahagyni ezt a játékot egy harmadik rész kedvéért.

Hirdetés

A Rocket League készítői nemrég ismét egy érdekes új játékmódot jelentettek be, de nem csak ez jelzi, hogy egy ideig még nem állnak le a játék támogatásával. A múlt héten egy interjúban erősítették meg, hogy nem tervezik egy esetleges Rocket League 2 elkészítését.

A Psyonix részéről Jeremy Dunham látogatott el a Kinda Funny YouTube-csatorna beszélgetős műsorába, ahol szóba került az ötlet, hogy az autós foci folytatásával nagyot kaszálhatnának. De a rendkívül sikeres indie stúdiónál nem így gondolkodnak.

"Miért akarnánk a hatalmas meglévő és még mindig növekedő közösségünknek azt mondani, hogy »A játék, amivel most játszotok, 12 hónap múlva teljesen jelentéktelen lesz, álljatok le vele, adjatok nekünk megint egy kis pénzt és gyertek át ehhez a játékhoz«?"

- tette fel a költői kérdést Dunham.

A Rocket League-ért felelős stúdió alelnöke kiemelte, hogy még mindig rengeteg játékosuk van, a játék élettartama alatt a játékban összesen megforduló 29 millió gamer (ebbe beleszámítanak a PS Plusos letöltések és az osztott képernyős játékosok is) negyede a legutóbbi hónapban is benézett egy kicsit autós focizni. Ráadásul a különböző kozmetikai DLC-k is elég jól teljesítenek, így a fennmaradáshoz nincs szükségük egy folytatás bevételeire és nem gondolkodnak abban, hogy felfüggesszék a Rocket League támogatását. Az interjúban ezen kívül is rengeteg érdekes téma szóba került, úgyhogy ha érdekel a Rocket League, a Psyonix és a játékipar általában, érdemes belehallgatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)