Hirdetés

Rocket League - ezek az újdonságok várnak ránk tavasszal

|

A Psyonix idén is aktívan frissíti majd a Rocket League-et, a következő update jövő héten érkezik. Azt is megtudtuk, mit hoz még az év.

Hirdetés

Idén már három éves lesz a Rocket League, mostanra sokkal több lett, mint ami annak idején volt. Módok, pályák, kocsik és mindenféle, autóra aggatható kiegészítők jöttek - 2018-ban is ilyesmikre számíthatunk.

Hirdetés

Február 7-én elindul a 7. kompetitív szezon, mellyel egy új láda, új RLCS rajongói jutalmak, és a Tournaments PC-s nyílt bétája érkezik. Ez utóbbival egyenes kieséses bajnokságokat állíthatunk össze.

Aztán márciusban egy új, licencelt fizetős DLC jön, illetve elindul a tavaszi event. Valamikor március vagy április folyamán élesben is elstartol a Tournaments, jön egy rakás módosítás a rendszereket illetően (jobb tárgyböngészés, gyorsabb kapcsolat stb.), illetve Nintendo Switch-en állítható lesz, hogy 60 vagy 30 fps-sel szeretnénk-e játszani. Utóbbi esetében a dockolt felbontás 900p-ről 1080p-re nő.

Az év további részében új arénák, új, egyelőre be nem jelentett funkciók, a fejlődési rendszert érintő változások, illetve a cross-platform csapatok (partyk) létrehozásának lehetősége kerül be. Valamikor az év végén érkezik az Xbox One X támogatás is. A nyári és azutáni terveket akkor jelentik be, ha elstartolt a Tournaments.

Milyen újdonságokat szeretnétek még látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)