Hirdetés

Rocket League - a gyakorló módban tökéletesítheted lövéseidet

|

A Rocket League következő frissítésével megkapjuk Custom Training módot, amelyben lehetőségünk lesz általunk meghatározott szituációkat gyakorolni.

Hirdetés

A Psyonix folyamatosan javítgatja és új tartalmakkal bővíti a Rocket League-et, az utóbbi hónaapokban finomhangolták a rangsorolt eredményeket és már a víz alatt is játszhatunk. A következő frissítéssel pedig bemutatkozik az egyedi gyakorló mód, amelyben bárhova elhelyezhetjük a labdát, és tökéletesíthetjük a lövéskeet.

Az új funkció legnagyobb előnye, hogy be lehet gyakorolni és ki lehet próbálni különféle lövéstípusokat. Az autó és a labda is tetszés szerint elhelyezhető, majd ezután megadható a jármű sebessége és iránya is. A tervezésben sokat segít, hogy folyamatosan látható a labda röppályája. Minden lövést valós időben szerkeszthetünk, így folyamatosan tökéletesíthető a gyakorlat. 

A mód során, az előbbiek mellett lehetőség lesz kiválasztani a pályát, azt, hogy védelmet vagy támadást akarunk gyakorolni, illetve a nehézségi szintet. Az elkészült tartalom feltölthető, hogy mások is kipróbálhassák. Az alkotások egyelőre csak azon a platformon lesznek elérhetőek, amelyen készítették őket, de a Psyonix dolgozik azon, hogy mihamarabb működjön a cross-platform megosztás is. A fejlesztők tervei között szerepel továbbá egy hatékonyabb keresési funkció, különféle szűrökkel és egy osztályozási rendszer is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)