Hirdetés

Rocket League - kocka alakú labda és jégkorong is lesz hamarosan

|

Az év utolsó két hónapjában két nagy frissítést kap a Rocket League, melyek új opcióival többek között szögletessé vagy a mostaninál még nagyobbá tehetjük a labdát, és lejjebb tekerhetjük a gravitációt is.

Hirdetés

Érdekes, hogy a Rocket League ingyenes frissítései jellemzően jobbak, mint a fizetős DLC-k, melyekben leginkább új autók, kozmetikai elemek szerepelnek. Na meg a DeLorean.

Novemberben jön a következő nagy frissítés, ami mutátorokkal dobja fel a játékot. Ezekkel többféleképp variálhatjuk a játékmenetet: beállíthatunk kocka alakú labdát (vitatható, hogy ettől még mindig labda marad-e, de ha az amerikai focilabdával kiegyeztünk, ezzel is ki kell), robbanásokat, alacsony gravitációt, megsokszorozhatjuk a labda méretét, állíthatjuk a sebességét, súlyát, a boost mennyiségét és erősségét, az újraéledés idejét, és sok-sok mást.

Decemberben jön a következő update, ami az évszakhoz illően jeges pályát és jégkorongot hoz, így a Rocket League onnantól fogva már nem csak autós foci, de autós hoki is lehet. Zseniális. A fent leírtakat az alábbi videó foglalja össze, nézzétek meg mindenképp, és ha szeretnétek látni a mutátorokat működés közben, holnap délelőtt 10-kor kapcsoljatok a Rocket League Twitch csatornájára, ahol a fejlesztők élőben közvetítenek egy kis játékmenetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)