Hirdetés

Rocket League - nem lesznek power-upok

|

Rocket League hatalmas siker PC-n és PlayStation 4-en is. Most kiderült, hogy a korábbi híreszteléssel ellentétben nem fog változni a játék balansza és nem érkeznek power-upok sem.

Hirdetés

A 2008-as Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars szellemi utódaként érkezett Rocket League akkora móka, hogy a megjelenése utáni második héten is elképesztő eladásokat produkál. A PS Plus előfizetők pedig erősen rákaptak ebben a hónapban (nálunk a fél szerkesztőség ezt tolja folyamatosan). A mulatság receptje a jövőben sem fog változni, erről beszélt most a fejlesztő első embere. 

Dave Hagewood, a Psyonix alapítója elmondta, nem igazak azok a korábbi pletykák melyek egy névtelen, állítólagosan Psyonix alkalmazott személytől indultak útnak. Ez a kismadár arról csiripelt, hogy a Rocket League-be power-up tárgyak érkeznek. Hagewood szerint semmiféle ehhez hasonló item vagy módosító sem fogja a játék részét képezni, valamint az eddig jól bevált formulát sem akarják megváltoztatni, tehát érintetlen marad a fizika és az autók alapértékei is. Egy konkrét tervük van a jövőre nézve, ki akarnak dolgozni valamilyen megoldást arra, hogy visszatartsák játékosaikat a meccsek közbeni kilépéstől. 

Ti próbáltátok már a Rocket League-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)