Hirdetés

Rocket League - kiherélték a Neo Tokyót

|

A Rocket League egyedi pályája nem lett a játékosok kedvence, ezért a Psyonix jelentősen átdolgozta.

Hirdetés

A Neo Tokyo hosszas tesztelés után került be a játékba, de mikor megjelent, nem volt teljes az öröm. Bár azok, akik a Rocket Labsben (akkor még Underpass néven) kipróbálták, pozitívan nyilatkoztak róla, sokaknak nem tetszett, amikor betették a kompetitív mód pályái közé. 

A következő, május 11-én éjfélkor megjelenő frissítéssel megérkezik az új változat, melyről eltávolították a megemelt széleket, és gyakorlatilag egy hagyományos játékteret csináltak belőle, mely csak látványvilágában egyezik meg az eredetivel. Aki egyébként azt szerette, annak nem kell nélkülöznie: Tokyo Underpass néven választható lesz offline és privát meccsekben, a sima Underpass helyett.

Jön továbbá egy új kocsi, az erősen a batmobilra hajazó Mantis, melyet csak az újfajta, Nitro Crate nevű ládából lehet megszerezni. Ugyanakkora a hitboxa és ugyanúgy viselkedik, mint Batman járgánya, de teljes mértékben testreszabható. Azt, hogy miket találhattok még a Nitro Crate-ekben, megnézhetitek itt.

Mit gondoltok, jó döntés volt így átalakítani a Neo Tokyót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)