Hirdetés

Rocksmith - Van Warped tour videók

|

Akik eddig lenézték a ritmusjátékokat azok "gagyi műanyag" kontrollerei miatt, azok most elgondolkodhatnak.

Hirdetés

Az Ubisoft Rocksmith nevű projectje nem kevesebbet szeretne elérni, mint egy Guitar Hero-szerű sikert, azonban nem kontroller használatával, hanem igazi gitáral.

 PacaGS ezt írta róla annak idején: " a Rocksmith-szel bárki megtanulhat gitározni, aki érez magában elhivatottságot. Egy jack-to-usb átalakítóval bármilyen elektromos gitárt rádughatunk Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán mehet a zúzás. ". Azóta már tudjuk, hogy PC-re is érkezik majd a Rocksmith, sőt, akinek nincs gitárja, annak elérhető lesz egy 200 dolláros csomag is, amelyben a program mellett lesz egy Epiphone Les Paul Junior gitár is. 

Az Ubisoft emberei a nyári Van Warped tourra vitték ki a Rocksmitht, ahol igazi zenészek és rajongók is tesztelhették...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)