Hirdetés

Rocksmith - zúzzunk igazi gitárral!

|

Miután kellőképpen megsirattuk a Guitar Hero széríát, a Ubisoft egy újabb zenés játékkal próbálja magához csábítani a játékosokat.

Hirdetés

 

A Rocksmith azonban nem egy partyjáték lesz, a Ubisoft elmondása szerint inkább egy "zenei élmény".

Nem a klasszikus, megboldogult Guitar Hero és szünetelő Rock Band sorozatokban látott műanyag hangszerekkel lesz dolgunk, ugyanis a Rocksmith-szel bárki megtanulhat gitározni, aki érez magában elhivatottságot. Egy jack-to-usb átalakítóval bármilyen elektromos gitárt rádughatunk Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán mehet a zúzás. Láthattunk már erre próbálkozásokat, először a GIG esetében, ami hatalmas bukás lett, utána a Rock Band 3 esetében, ami ennek az ellenkezője, meglátjuk, a Rocksmith hol helyezkedik majd el a zenei játékok listáján. Olyan előadók számai lesznek benne, mint a Rolling Stones, Nirvana, David Bowie vagy az Animals, és ha esetleg nem lenne otthon gitárunk, a Ubisoft ad nekünk egyet 200 dollárért, melyhez természetesen ajándékba jár a játék is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)