Hirdetés

Rockstar Games Collection: Edition 1 - megerősítve, novemberben jön

|

A Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy kiad egy kollekciót, melyben természetesen kiváló játékok kaptak helyet.

Hirdetés

Egy Rockstar kollekció nem is állhat másból, mint remek produktumokból, a kiadó minden játéka aranyat ér.

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy bizonyos források suttognak (mit suttognak, kiabálnak) a Rockstar Games Collection: Edition 1 novemberi megjelenéséről, a Take-Two pedig nem kívánta tovább tartani a száját. A csomagban szerepel a Red Dead Redemption (az Undead Nightmare kiegészítő nélkül), a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (de a GTA IV nem), az L.A. Noire (a DLC-k nélkül) és a Midnight Club: Los Angeles Complete Edition (ebben minden benne van, ami a játékhoz fellelhető). A csomag 59.99 dollárba kerül, és egyelőre csak az észak-amerikai megjelenés biztos, ami november hatodikára esedékes. A célplatformok az Xbox 360 és a PlayStation 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)