Hirdetés

Újabb jel mutathat a GTA VI közelgő bejelentésére?

|

Egy amerikai hip hop formáció osztotta meg, hogy új projekten dolgoznak a Rockstar Games csapatával.

Hirdetés

A GTA V eladásai még így hat évvel a megjelenése után is az egekben vannak, így nem csoda, hogy az alkotók nem sietik el a következő rész készítését, viszont a rajongótábor egyre türelmetlenebbül várja a bejelentést, így a stúdiót érintő minden kis hír hatványozott érdeklődésre tart figyelmet, mint például a legutóbbi álláshirdetés. Ezúttal egy hiphop banda osztotta meg, hogy közös projekten dolgoznak a Rockstar csapattal.

Hirdetés

A GTA szériától nem áll távol, hogy neves zenekarok segítségét kérjék, ha össze kell állítani a zenei felhozatalt. Ezúttal a City Morgue nevű banda tette ki az Instagramra, hogy valami készülőben van a köztük és a Rockstar Games között. A zenekar stílusa abszolút illene egy GTA játék hangulatához, de mielőtt beleélnénk magunkat, ne feledkezzünk meg arról, hogy a GTA Online kapcsán is születtek már a múltban együttműködések különböző zenei formációkkal. Mindenesetre az Insta-sztori alapján 2020 nyarára várhatjuk, hogy mi sül ki a koprodukcióból:

Jövő nyár igen korai időpont lenne a Grand Theft Auto VI megjelenéséhez, mivel nagyjából egy fél évre rá kerül a boltokba az új konzolgeneráció, mely jóval több lehetőséget biztosít a fejlesztéshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)