Hirdetés

Ingyen letölthető a Grand Theft Auto: San Andreas, ti se maradjatok le róla!

|

A Rockstar Games is saját launchert indít, de rögtön ad is mellé ingyen egy remek játékot.

Hirdetés

Olyan sebességgel szórja mostanában az ingyenes játékokat az Epic Games, hogy a többiek sem akarnak lemaradni mögötte. Most épp a Rockstar Games döntött úgy, hogy ingyen odaadja bárkinek a Grand Theft Auto: San Andreast.

Hirdetés

Egészen konkrétan a San Andreas PC-s kiadásáról van szó. Ennek bezsebeléséhez mindössze annyit kell tennetek, hogy ide kattintva letöltitek a Rockstar Games Launchert. Igen, a Rockstar csapata is megcsinálta saját kliensét, amiből azonnal megvásárolhatóak illetve elindíthatóak a Rockstar Games játékait. Jelenleg a Grand Theft Auto V, az L.A. Noire: Complete Edition, a Grand Theft Auto: Vice City, a Grand Theft Auto: San Andreas, a Max Payne 3: Complete Edition, és a Bully: Scholarship Edition jelenti a teljes felhozatalt. Első ránézésre egy egészen eszes launcherről van szó, automatikusan észleli az egyébként a Steamről telepített Rockstar játékokat, van benne cloud saving és automatikus update is. 

A Rockstar Games Launcher megjelenése egyébként egyes feltételezések szerint arra utalhat, hogy a Red Dead Redemption 2 esetleges PC-s kiadásánál a Rockstar már nem szeretne osztozni a bevételeken a Steammel, de ez egyelőre merő spekuláció. 

Ti telepíteni fogjátok az új launchert az ingyenes Grand Theft Auto: San Andreasért? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)